Siivooja Jyväskylään, vuorotteluvapaan sijaisuus
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Tule meille tekemään siivoustyötä, etsimme

 

SIIVOOJAA VUOROTTELUVAPAAN SJAISUUTEEN JYVÄSKYLÄÄN

 

Haussa on asiakaspalveluhenkinen ja ammattitaitoinen siivooja kokoaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen, joka alkaa 1.11.2021 ja on kestoltaan 6kk. Tehtävässä huolehdit asiakaskohteemme päivittäisestä puhtaudesta ja yleisestä viihtyvyydestä, työaika on arkisin klo 6-14 asiakkaan ollessa läsnä. Tiedossa on siistiä sisätyötä, sillä pääsääntöisesti siivottaviin tiloihin sisältyy toimistotiloja. Emme pistä pahitteeksi, jos sinulta löytyy ripaus esteettistä silmää: tehtävämme on pitää huolta myös asiakkaamme henkilöstöravintolan salin yleisilmeestä, jossa mm. sohvatyynyt saattavat kaivata välillä hieman asettelua! Tässä pestissä pääset myös hienosti osaksi L&T:n omaa työyhteisöä, sillä isossa kohteessa työskentelee useampi siivooja.

 

Etsimämme henkilö on sosiaalinen, iloinen asiakaspalvelija, jolta myös tiimityöskentely luonnistuu mallikkaasti! Tämän lisäksi arvostamme reipasta ja napakkaa otetta työn tekemiseen. Edellytämme hakijalta aikaisempaa siivoustyökokemusta ja suomen kielen osaamista asiakaspalvelutilanteiden vuoksi siten, että kykenee keskusteluun täysin suomeksi.

 

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata vain henkilö, joka täyttää TE-toimiston asettamat ehdot, joten tarkastathan soveltuvuutesi TE-toimistosta. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on:

 

-ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai

-alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai

-vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esimiehesi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia - eli pidäthän mielessä, että hyvin hoidettu työ voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!  

 

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Käy kurkkaamassa, millaista siivoustyö L&T:llä on:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512220
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila&Tikanoja Lassila&Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Jyväskylä