(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin

Etsimme asiakkaallemme siivoojaa työmaakoppien siivoukseen Jyväskylään heinäkuun ajalle. 

Tässä tehtävässä tai jossain toisessa on mahdollista jatkaa myös heinäkuun jälkeen. 

Työhön valittavalta henkilöltä edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä b- ajokorttia, koska työ on liikkuvaa ja tapahtuu rakennustyömailla. Tehtäviin voivat kuulua myös mm. rakennustyömaiden loppusiivoukset. Työskentely tapahtuu pareittain ja työaika on ma-pe klo 7-15. Arvostamme mahdollisesti jo hankitun siivoustyökokemuksen lisäksi ennen kaikkea työlleen omistautunutta ja motivoitunutta asennetta sekä aitoa halua oppia ja kehittyä siivousalan tehtävissä.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Heini Lauttaanaho, heini.lauttaanaho@nordic.fi / 050 376 1988. Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.