Siivooja Joutsaan
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Nautitko asiakaspalvelutyöstä, jossa arkiliikunta hoituu kuin itsestään? Oletko nopea oppimaan ja viihdyt vaihtelevassa työssä? Mikäli nyökyttelit päätäsi, meillä voisi olla juuri Sinulle sopiva duuni! Haemme Joutsaan tiimiämme täydentämään

 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJA

 

määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 27.10.2021 - 5.12.2021. Tehtävänäsi on huolehtia Joutsan alueella sijaitsevien asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta ja tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta - tervehdit asiakkaita ja havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, jossa pääset oppimaan paljon, sillä perehdytämme sinut huolellisesti jokaiseen kohteeseen - tiedossa on esimerkiksi myymälä- ja ravintolasiivousta. Työtä on tarjolla noin 20-25h/vko, ja vuorot voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa, eli arvostamme kykyäsi työskennellä myös viikonloppuna. Tämän sijaisuuden jälkeen sinun on mahdollista jatkaa meillä työskentelyä tarvittaessa työhön kutsuttavana tai 1-2 vuoroa/viikossa tahdilla!

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä. Toki kokemus ei koskaan ole pahitteeksi!  Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle tässä tehtävässä, jonka lisäksi b-ajokortti mahdollistaa liikkumisen laajemmalla alueella, useamman kohteen välillä.  

 

Olet enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! L&T:llä pääset edistämään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi, lisäksi apunasi arjessa on niin modernit ja toimivat työvälineet kuin esimiehesi päivittäinen tuki ja apu! Isona talona meillä on paljon erilaisia henkilöstöetuja ja palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry(at)lassila-tikanoja.fi (huomaathan ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse).

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512219
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila&Tikanoja Lassila&Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Joutsa