(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Joensuun alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme nyt reippaita SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme JOENSUUN alueelle.


ISS Direct on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta monipuolisissa asiakaskohteissamme. Työympäristöinäsi tulevat olemaan monipuolisesti erilaiset kohteet kuten koulu- ja päiväkoti-, myymälä-, toimisto- ja teollisuusympäristöjä. Työaikasi tulee sijoittumaan pääsääntöisesti arkipäiville klo 6 – 14 välille. Päivässä töitä tehdään vaihtelevasti 6-7,5 tuntia ja viikossa töitä kertyy yhteensä 30-37,5 tuntia. Työsuhde tulee olemaan osa-aikainen ja vakituinen, mutta tehtävässä on mahdollisuus tehdä töitä kokopäiväisesti.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Tässä tehtävässä katsomme eduksesi B-ajokortin ja kulkupelin käyttömahdollisuuden, jolla pääset liikkumaan joustavasti asiakaskohteidemme välillä.


Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään, -ympäristöön sekä työskentelyvälineisiin. Me tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Me ISS Palveluilla tarjoamme etenemis- sekä kouluttautumismahdollisuuksia työntekijöillemme. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.2.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -