(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Joensuuhun
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Siivousalan tekijälle tarjolla vakityö Joensuussa. Olisko aika aloittaa uusi TYÖsuhde?

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen SIIVOOJAA Joensuun alueelle.

Työskentely: Työaika on 30-37,5h/vko, pääasiassa työ tehdään päiväsaikaan arkisin. Työ on pääasiassa taloyhtiöiden yhteisten tilojen siivousta sekä mm.vahauksia ja peruspesuja eri kohteissa.

Sinä: Sinulla on jo siivoustehtävistä työkokemusta ja olet innokas oppimaan lisää. Alan koulutusta et välttämättä tarvitse, mutta se katsotaan toki eduksi. Tärkeintä on, että työskentelet huolellisesti, sinulta löytyy asenne oppia uutta sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Sijainti: Työvuorot sijoittuvat Joensuun keskustaan ja lähialueille, n. 6 km säteellä. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Palkkaus: Kiinteistöpalvelalan työehtosopimuksen mukaan

Työn aloitus: ma17.8.2020

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista! Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi