(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Jämsään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018 

Hihat heilumaan   hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta   vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä   parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat   etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme   ammattitaitoista siivoojaa teollisuuskohteeseemme Jämsään.


ISS siivouspalvelut huolehtii   kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana   asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtävässä vastaat teollisuuslaitoksen   puhtaanapidosta sekä peruspesuista asiakaskohteessamme arkisin klo 7-15   välillä 20-37,5h/ vko. Työsuhde on vakituinen.


Viihdyt   tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä aikaisempaa   kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus on myös eduksesi. Tehtävässä   edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa, suoritettua   B-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia.  


ISS:llä saat mukavan   palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit   myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi mukavassa   työporukassa. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut   henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä   omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään   osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.4.2018.   Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -