(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Jämsä-Mänttä alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA eri asiakaskohteisiimme Jämsän ja Mäntän alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta monipuolisissa ympäristöissä. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääosin arkisin klo 05-14 välille, mutta toivomme, että voit joustavasti tehdä töitä muinakin aikoina. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 30-37,5 h/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Aikaisempi kokemus tai koulutus siivoustyöstä ei ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. Ennen kaikkea toivomme hakijalta oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä työotetta. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja peruskuntoa. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Me ISS palveluilla tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja hyödyntää kilpailukykyisiä työsuhde-etuja.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.3.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -