(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ivaloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä jossa oma kädenjälki näkyy? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme nyt osa-aikaista siivoojaa Ivaloon myymäläsiivoukseen


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä vastaat myymälän ylläpitosiivouksesta jossa työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkipäivisin. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. n.3h/päivä. Tässä loistava tilaisuus kartuttaa työkokemusta vaikka opiskelujen ohella.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen, oma-aloitteinen ja ripeä työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia on koulutusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset iloista mieltä ja palvelualttiutta.  


ISS:llä saat mahtavat työkaverit, mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tästä oiva työ opiskelun tai toisen työn ohelle.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi  Hakuaika päättyy 28.2.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Tarjoamme työtä päivittäin yli 7000 henkilölle. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


   – ISS on savuton työpaikka –