(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Inkooseen, extra (232)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Inkoon kunnan siivouspalveluihin

SIIVOOJAA

Vastaamme ruokapalveluista 4 koulussa, 3 päiväkodissa sekä palvelutalossa. Valmistamme lounasta päivittäin yhteensä noin 750 annosta kahdessa keittiössä, joista ruoka kuljetetaan muihin toimipaikkoihin. Siivouskohteita on koulujen ja päiväkotien lisäksi esim. kansalaisopisto, kirjasto ja kunnantalo.

Siivoojan työhön kuuluu työpäivän aikana siivouspalveluiden tehtäviä yhdessä tai useassa eri toimipaikassa.

Työtehtäviä ovat esim. toimipaikkojen ylläpitosiivousta ja peruspesuja.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on
- puhdistusalan peruskoulutusja/ tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Tulet toimeen suomen kielellä sekä viihdyt lasten ja vanhusten parissa. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja olet iloinen, sosiaalinen ja oma-aloitteinen persoona.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan tehtävän ja sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja tarvittaessa työhönkutsuttavan tuntityöntekijän työ (4-7,5 h/päivä). Päivittäinen työaika sijoittuu klo 6.00- 14.00 välille. Toivomme, että olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin ja pyhäpäivisin. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työn vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Työpaikka on savuton!