(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Imatralle (1285)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Imatran alueelle monipuoliset taidot omaavaa

SIIVOOJAA

Kohde on Sodexolle uusi ja toiminta alkaa joulukuussa 2018.

Tehtäviisi siivoojana kuuluvat asiakasyrityksemme tuotantotilojen, toimistotilojen ja sosiaalitilojen siivoaminen. Teet itsenäisesti siivouksessa tarvittavien aineiden ja täyttötuotteiden tilauksia. Käytät työssäsi myös siivouskoneita. Tarvittaessa sijaistat toisen toimipaikkamme siivoojaa. 

Odotamme

Toivomme sinulta puhdistuspalvelualan ammattitutkintoa tai useamman vuoden kokemusta siivousalan tehtävistä sekä siivouskoneiden tuntemusta. Sinulla on työturvallisuuskortti ja hygieniapassi. Osaat ottaa vastuun työstäsi ja sinulla on itsenäinen työskentelyote. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on asiakaspalveluun soveltuva suomen kielen taito.

Menestyminen työssä edellyttää hyvän fyysisen kunnon lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, noin 6,5 h/päivä. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.00-15.00 välille. Työ alkaa 1.12.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tero Ylä-Jussila, puh. 0400 760 256, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.