(Poistunut julkaisusta)

Siivooja iltavuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Pidätkö fyysisestä työstä ja monipuolisista tehtävistä?


Etsimme motivoitunutta Siivoojaa iltavuoroon Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimistokohteessa Kuopion keskustan tuntumassa. Toimistojen lisäksi kohteessa siivotaan myös kokous, ravintola, - sekä luokkatiloja. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään arkisin klo 15 – 23 välillä.


Tehtävissä menestyäksesi sinun tulee olla järjestelmällinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa, oikea asenne sekä kyky ottaa vastuu omasta työstäsi. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Toivomme, että olet nopea oppimaan, et hätkähdä pienestä ja pidät haasteista. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.10.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -