(Poistunut julkaisusta)

Siivooja iltavuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Pidätkö fyysisestä työstä ja monipuolisista tehtävistä? Oletko iltavirkku?


Etsimme Siivoojaa iltavuoroon Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimistokohteessa Kuopion keskustan tuntumassa. Toimistojen lisäksi kohteessa siivotaan myös kokous, - sekä luokkatiloja. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään arkisin klo 15 – 23 välillä joten työ sopii loistavasti iltavirkulle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aidosti kiinnostunut alasta, sinulla on oikea asenne sekä halu sitoutua ja kasvaa puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. Olet utelias ja haluat oppia koko ajan jotain uutta. Kokemuksen siivoustyöstä ja puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi.

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -