Siivooja iltavuoroon myymäläkohteeseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Etsitkö säännöllistä iltatyötä tilojen puhtaanapidon parista?  Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Haemme SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteiseen JYVÄSKYLÄÄN. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja lauantain välille klo 17 - 22 työvuoron ollessa 3,5 – 4,5 tunnin pituisia. Työvuoroja on alkuun kaksi viikossa ja työvuorojen määrä voi lisääntyä kesällä. Työssäsi vastaat myymälän ylläpitosiivouksesta sekä elintarviketilojen puhtaanapidosta. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2021 asti ja sen jälkeen on mahdollista työskennellä tarvittaessa töihin kutsuttavana. 


Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta. Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Perehdytys tapahtuu tässä tehtävässä arkipäivinä. Tehtävässä menestymisen kannalta toivomme, että sinulta löytyy myös aiempaa kokemusta vastaavista siivoustehtävistä. Tehtävässä menestyy myös englanninkielen taidolla. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Vastaako tämä tehtävä sinun osaamistasi? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Tehtävän alkavat mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 18.5.2021.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot