(Poistunut julkaisusta)

Siivooja iltavuoroihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Etsitkö itsenäistä työtä siivoustyön parista? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme nyt arki-iltoihin SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Kankaanpäähän!


Tässä tehtävässä vastaat tilojen puhtaanapidosta terveydenhuollon kohteessamme. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja on tarjolla 15h/viikko ja työtä tehdään arki-iltaisin klo 16:00-19:00.


Mikäli omaat kokemusta siivoustyöstä, olet tunnollinen ja oma-aloitteinen, voi tämä työ olla sinua varten! Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen ymmärrystä sekä ripeää ja tarkkaa työskentelyotetta. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, jossa hyödynnämme moderneja digitaalisia perehdytys –ja koulutuspolkujamme. Käy tutustumassa perehdytys- ja koulutuspolkujemme digiloikkaan: https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työturvallisuus on meille tärkeää, me ISS:llä haluamme, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä työpäivän päätteeksi kotiin. Mahdollistamme työntekijöillemme hyvät lähtökohdat työn tekemiseen tarjoamalla aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.


Olisitko sinä etsimämme tekijä? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 19.11.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -