(Poistunut julkaisusta)

Siivooja iltavuoroihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Tule vahvistamaan siivouksen iltatiimiämme!

Etsimme nyt kahta reipasta ja ammattitaitoista SIIVOOJAA Helsingin Vallilaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimisto- ja virastoympäristössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtä tehdään arki-iltaisin n. 20 h/vko ja työajan ollessa klo 15–20 välillä.

Tehtävään edellytetään vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista siivoustehtävistä ja koulutus alalle katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä peruskunto sekä hyvä suomen kielen taito. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä tarkkuutta. Tehtävään valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -