(Poistunut julkaisusta)

Siivooja iltavuoroihin Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsitkö vakituista työtä siivoustyön parista? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme nyt SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Helsinkiin!


Tässä tehtävässä vastaat tilojen puhtaanapidosta kouluympäristössä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään iltavuoroissa maanantaista perjantaihin klo 14:00-23:00 välillä. Satunnaisesti vuoroja voi olla myös viikonloppuisin.


Mikäli olet iloinen, oma-aloitteinen ja kykenet mukautumaan erilaisiin tilanteisiin, tämä työ voi olla sinua varten! Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta. Odotamme sinulta aiempaa siivoustyön kokemusta, mutta työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, jossa hyödynnämme moderneja digitaalisia perehdytys –ja koulutuspolkujamme. Työ on fyysistä ja kohteessa on paljon portaita, joten hyvä fyysinen peruskunto on välttämätöntä. Tarvitset työssäsi myös ymmärrettävää suomen kielen taitoa. Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien 504/2002 -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työturvallisuus on meille tärkeää, me ISS:llä haluamme, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä työpäivän päätteeksi kotiin. Mahdollistamme työntekijöillemme hyvät lähtökohdat työn tekemiseen tarjoamalla aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi! Hakuaikaa on 26.11.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -