(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, iltatyö Pori
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020


Vahvistamme Porin yksikköämme


Haemme nyt 

SIIVOOJAA


Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. 

Etsimme reipasta ja tunnollista siivoojaa iltakohteeseen keskustan alueelle. Työ alkaa elokuun puolessa välissä. Päivittäinen työaika on 7,5 h /pv, klo 16.00 - 24.00.  

Tehtävä edellyttää alan tutkintoa tai vähintään 2 vuoden työkokemusta siivousalalta. Lisäksi siivoushenkilökunnan tulee kyetä kommunikoimaan suomen kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12.00 – 16.00 palveluesimies Sarianna Enola tai palveluohjaaja Nina Kaukinen puh. 029 029 3206.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.8.2020.