Siivooja iltatöihin lääkärikeskukseen Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Haemme nyt joustavalla asenteella varustettua reipasta ja ripeää SIIVOOJAA vastaamaan siivouksesta lääkäriasemalle OULUUN.

Tässä tehtävässä työvuorot sijoittuvat arkipäiviin alkaen klo 18-20 välissä ja päättyen klo 23-01 välillä. Työtä tehdään 5 t päivässä. Tässä tehtävässä on mahdollisuus myös lisätunteihin. Työsuhde on vakituinen, osa-aikainen. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Tässä tehtävässä loistaa henkilö, jolla on palava halu tuottaa asiakkaillemme tiloja, joissa on hyvä olla. Haemme henkilöä, joka on vastuuntuntoinen ja viihtyy itsenäisessä työssä. Toivomme sinulta käytännössä hankittua vähintään vuoden kokemusta vastaavanlaisesta siivoamisesta sekä siivousalan koulutuksen luemme eduksi. Erityisesti katsomme eduksesi leikkausalisiivoustaustan. Työn fyysisyyden vuoksi sinulla tulee olla hyvä peruskunto. Tässä työssä hygienia on erityisen tärkeä. Lisäksi eduksi katsomme erinomaisen suomen kielen taidon.

Työturvallisuus on meille tärkeää, haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevät töistä terveenä kotiin. Siksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä ergonomiset ja nykyaikaiset työvälineet. Voit lukea lisää osoitteessa https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys

Herättikö tehtävä mielenkiintosi, voisitko olla etsimämme uusi ISS:läinen? Kerro meille itsestäsi! Hakemuksen voit jättää osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaikaa on 25.6.2021 asti, mutta hakemuksiin tutustumme jo hakuaikana, ja voimme kutsua henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis ripeästi! Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot