(Poistunut julkaisusta)

Siivooja ilta- ja yövuoroihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä?

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA ilta- ja yövuoroihin tiimiimme Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat myymäläkohteen ylläpitosiivouksesta vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin. Työaika sijoittuu klo 19-16 väliin ja työtunteja kertyy 10-25h viikosa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.10.2018, mutta laita hakemuksesi heti tänään, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana.