(Poistunut julkaisusta)

Siivooja ilta- ja yötyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsimme iltavirkkua ja yötyöstä nauttivaa SIIVOOJAA Espoon Niittykumpuun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Työtehtävissäsi vastaat puhdastilasiivouksesta ilta- ja yövuoroissa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 15-08 välille. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Aikaisempi kokemus tai koulutus alalta ei ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Tehtävään edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos nautit itsenäisestä sekä tarkasta työstä ja yötyö sopii rytmiisi. Tehtävään valitun henkilön on läpäistävä turvallisuusselvitys sekä huumausainetesti ennen työn aloitusta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.8.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -