(Poistunut julkaisusta)

Siivooja ilta- ja viikonlopputöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haluatko tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä tarvittaessa töihin kutsuttavaa siivoojaa illoille ja viikonlopuille Kokkolaan.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous, peruspesut sekä tuuraukset teollisuusympäristöissä eri asiakaskohteissamme. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi ma-su klo 5-22 välille ilta, -ja viikonloppuvuoroihin tarpeen mukaan. Työtunteja sinulle kertyy 5-30h/vko, tehtävässä on mahdollisuus myös lisätunteihin. Näin ollen työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle. 

Tehtävässä hyödyt aikaisemmasta siivouskokemuksesta, mutta se ei ole pakollista sillä koulutamme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset suomen tai englannin kielen taitoa sekä ymmärrystä, jotta voit sisäistää työturvallisuusasiat ja toimia turvallisuusmääräysten edellyttämällä tavalla. Työturvallisuuskortti on eduksi. Tehtävässä edellytämme myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. 

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.8.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.  


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/


- ISS on savuton työpaikka -