(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ilmajoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Haemme nyt SIIVOOJAA oppilaitosympäristöön Ilmajoelle.


Etsimme tiimiimme siivoojaa osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteisiin. Työtä tehdään asiakaskohteessa arkisin kello 6.00-13.30 välillä. Työtunteja kertyy 7-7,5h päivässä ja 30-37,5hviikossa.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä ja puhdistuspalvelualan tutkinto esim. laitos- tai toimitilahuoltajan tutkinto katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä aurinkoista palveluasennetta. 


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.6.2019.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -