(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Iisalmeen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää, reipasta ja joustavaa OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Iisalmen seudulle.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta hoitokotiympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-15 välillä. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 15-37,5 tuntia viikossa. Tarkemmat työajat tarkentuvat lähempänä aloitus ajankohtaa.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa siivoustyökokemusta vähintään vuoden ajalta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, sekä hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.8.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -