(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Hyvinkäälle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017

Etsimme nyt ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA asiakasyrityksiimme Hyvinkäälle.
 
Työtehtävissäsi vastaat koulujen, toimistojen, terveysasemien ja palvelutalojen tilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä tukien asiakkaiden päivittäistä hyvinvointia. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välille. Viikottainen työaika kuitenkin max. 37,5h.

Haemme jatkuvasti uusia siivousalan ammattilaisia joukkoomme, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme jatkuviin lisätyövoimatarpeisiin.
 
Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta vastaavasta työstä. Halu oppia on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä kohteessa saat aina perehdytyksen työhösi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, ajokortin sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.
 
Tuntuiko tehtävä omalta? Onko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.7.2017. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland/

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi