(Poistunut julkaisusta)

Siivooja HOAS:in autopartioon Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019
Haluatko osaksi hyvähenkistä huipputiimiä, jossa työtä  tehdään hymyssä suin? 
  
Haemme nyt autopartioon  Espooseen 
  
SIIVOOJAA  
  
hoitamaan nimettyjen kohteiden puhtaanapitoa kuten entisajan ”talonmiessiivooja”. Pesti on vakituinen ja kokoaikainen.  
   
Tässä työssä perinteiset tehtävälistat, mitoitukset ja asiakkuudesta toiseen siirtymiset ovat historiaa. Tehtävässä tuotat Helsingin seudun opiskelija-asunto säätiön (HOAS) asukkaille mukavinta ja helpointa opiskeluajan asumista huolehtimalla tilojen ja ympäristön puhtaanapidosta sekä siisteydestä.  
   
Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, osaat rikkoa rutiineja sekä olet ylpeä työsi jäljestä ja viihdyt myös ulkotöissä – säällä kuin säällä. Edellytämme suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä välttävää englannin kielen taitoa. Autopartion ollessa kyseessä sinulla tulee olla B-ajokortti.  
   
Hae tiimiin, jossa sinua ja työtäsi arvostetaan, sillä tässä tehtävässä meillä on mahdollisuus tarjota juuri sinulle, huipputyöntekijälle, keskimääräistä parempaa palkkaa.
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 
25.7. mennessä, mutta toimi nopeasti jos innostuit tehtävästä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
 
 
Jos joku asia jäi askarruttamaan lisätietoja tehtävästä antavat  9.7- 19.7 Virpi Kuivala 040-8469351 ja
22.7. eteenpäin Andrus Kalm 050-467 8546. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen