Siivooja Hoasille pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020
Oletko siivousalan ammattilainen ja viihdyt niin sisä- kuin ulkotöissä? Sinulla on myös silmää hyvälle asiakaspalvelulle? Hienoa, vaikuttaa siltä, että saatat olla Hoasin tiimin etsimämme
 
SIIVOOJA
 
Mitä tähän työhön kuuluu?
Kerrottakoon heti alkuun, että työ on arki- ja päivätyötä ja tunteja on viikossa täydet 37,5. Kaltaisellesi huipputyypille olemme valmiita maksamaan myös hieman keskimääräistä parempaa palkkaa.
Työtehtäviisi kuuluu huolehtia Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön (Hoas) yleisten tilojen, kuten rappukäytävien sekä ulko-alueiden siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työssäsi onnistumista auttavat hyvät työvälineet ja reipas tiimi, jossa kaveria autetaan.
 
Millaista henkilöä etsimme?  
Tässä hommassa pärjää alasta innostunut sään kestävä ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen. Työotteiltasi olet oma-aloitteinen ja ammattitaitosi kautta osaat toimia itsenäisesti.
 
Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa ja tarvittaessa myös englannin kieli sujuu sinulta. Omaa autoa et työssäsi tarvitse, mutta B-ajokortti on työssä välttämätön.
 
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta tehtävältä?
Tuntuuko sinusta, että tämä on sinun tuleva työpaikkasi? Hienoa! Voit meidän puolestamme laittaa hakemuksen tulemaan vaikka heti. Luomme hakemuksia hakuaikana ja viimeinen tilaisuus hakea tähän työpaikkaan on 4.6.
Jos joku asia jäi askarruttamaan lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään Kimmo Rutajärvi kimmo.rutajarvi@coor.com .
 
Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot