(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko arkityötä Helsingistä? Etsimme
  SIIVOOJAA   
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia. Tämä sopii etenkin sinulle, jonka mielestä aikainen aamu on ihmisen parasta aikaa, sillä työvuorosi ovat 6-14. Kohteeseen on hyvät julkiset kulkuyhteydet.
  
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimistojen ja luentosalien siisteydestä ja puhtaudesta.     
  
Koska siivoustyö on vahvasti asiakaspalvelua sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta siivouksesta sekä esimerkiksi laitoshuoltajan tutkintoa ja kokemusta yhdistelmäkoneen käytöstä.
  
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   
  
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.   Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 27.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.