(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme asiakkaallemme ahkeria siivoojia eri pituisiin työsuhteisiin.

Siivouskohteet vaihtelevat tarpeen mukaan. Päätarve on rakennussiivouksessa, loppusiivouksessa sekä toimistosiivouksessa. Työ tapahtuu pääkaupunkiseudun työkohteissa.

Odotamme sinulta ahkeraa ja tunnollista työotetta. Olet mielellään tehnyt siivouksia aikaisemmin, mutta mikäli näin ei ole, odotamme sinulta hyvää asennetta ja halua oppia alasta. Taidat itsenäisen työskentelyn sekä olet työssäsi oma-aloitteinen. Suomen kielen taito katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys, mikäli puhut englannin kieltä hyvin.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin tarpeisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista (40h/vko), mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöalan TES:ä.

Oletko positiivisen asenteen omaava henkilö ja haluat työllistyä kauttamme siivouksen monipuolisiin tehtäviin? Hae paikkaa pikimmiten, kuitenkin viimeistään 3.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa paikasta antaa rekrytointikonsultti Sini Lehtinen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0390. Lisätietoja voit kysyä tiistaisin klo 12-14 välillä.