(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Helsinki-Vantaan lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Etsitkö kokoaikaista työtä vaihtelevassa ympäristössä? Lueppa tämä!

Me etsimme tiimiimme itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA Helsinki-Vantaan lentoasemalle.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tässä tehtävässä olet osa erikoistiimiä joka vastaa monipuolisen ja kansainvälisen asiakaskohteen ylläpitosiivouksesta. Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuoroissa. Työaika on kello 6:00–23:00. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.


Voit olla alan kokenut konkari tai alasta kiinnostunut uusi tekijä. Sinut tullaan joka tapauksessa kouluttamaan huolellisesti tehtävään. Siivoojan perusominaisuuksiin kuuluvat kuitenkin reipas ja työtä pelkäämätön asenne, huolellisuus, vastuunotto ja asiakaspalvelualttius. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä jaksamisen peruspilari. Edellytämme valitulta myös hyvää suomen kielen osaamista. Hyödyt tehtävässä B-ajokortista. Tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.12.2019.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -