(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Helsingin ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Helsingin ydinkeskustaan. 

Työhön kuuluu ylläpitosiivousta mielenkiintoisessa ja vaativassa ympäristössä. Tehtävässä siivotaan monipuolisesti erilaisia tiloja, kuten esimerkiksi kahvila-, pukuhuone-, esiintymissali-, toimisto- ja saniteettitiloja. Työsuhde on vakituinen ja työ sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä myös viikonloppuisin ja ilta-aikaan tarvittaessa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen- ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.4.2018


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -