Siivooja Heinävedelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Etsimme Heinävedelle siivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Siivoojana työskentelet monipuolisesti eri kohteissa Heinäveden alueella - työtehtäviin kuuluu mm. kotien, mökkien, laitostilojen ja toimistojen siivoamista. Kohteissa pääset kohtaamaan ihmisiä ja etsimmekin tiimiin asiakaspalvelusta nauttivaa henkilöä.

Eri puolilla kuntaa sijaitsevien kohteiden vuoksi sinulla tulisi olla ajokortti. Työ on pääasiassa hyvin itsenäistä eli odotamme reipasta otetta työhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi siivouskokemus sekä alan koulutus ovat eduksi, mutta arvostamme myös intoa oppia uutta sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjolla on täydet työtunnit pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan. Kysyntä asiakkaamme tarjoamille palveluille kasvaa jatkuvasti, joten tarjolla on töitä pitkäksi aikaa ja hyvällä tekijällä erinomaiset mahdollisuudet työllistyä tulevaisuudessa asiakasyrityksemme kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9-15 RTK-henkilöstöpalvelun HR-asiantuntijat Anni Paananen ja Hilppa Kukkonen.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot