(Poistunut julkaisusta)

Siivooja heinäkuuksi Kolariin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Oletko vielä vailla kesätöitä? Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt asiakkaallemme SIIVOOJAA Kolarin kylä-alueelle.

Työnkuvasi tulee olemaan ylläpitosiivousta esim. toimistoissa, kaupoissa ja varastoissa, tai perussiivoustöitä kuten vahaukset tai ikkunanpesu. Etsimämme henkilö tulee sijaistamaan vakituista henkilöä hänen loma-aikansa. Tarjoamme sinulle töitä 15-18 tuntia viikossa heinäkuun ajan. Työkohteita on useita, mutta ne sijaitsevat toistensa lähellä aivan Kolarin kylällä, joten esim. pyörä on loistava väline siirtymiin.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on reippaus, oma-aloitteisuus ja vastuuntuntoisuus. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja arkisin klo. 8-16 antaa Jennika Puominen 050 509 7304 tai jennika.puominen@personalhuset-sg.com.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi