(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Haukiputaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Etsitkö  kokoaikaista työtä joka painottuu aikaisiin arkiaamuihin?

Meillä on nyt mainiossa tiimissä paikka aamuvirkulle siivoojalle ja etsimmekin tekijää kokoaikaiseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on pääosin ylläpitosiivousta asiakaskohteissamme kouluympäristössä, klo 05/06-13 välillä.

Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat tutkinnot. Toivomme, että sinulta löytyy luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi. Sinulla pysyy näpeissä sekä siivousvälineet, että älypuhelin.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.
Tehtävään valitulta tulemme pyytämään rikostaustaotteen, joka tulee esittää ennen työsuhteen solmimista.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.12.2019.  Haastattelemme tehtävään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -