(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Hakaniemeen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Oletko puhdistuspalvelualojen taitava ammattilainen vailla uusia haasteita?

Etsimme nyt tarkkaa ja omatoimista SIIVOOJAA ammattikorkeakouluympäristöön Helsingin Hakaniemeen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme laadukkaasta ylläpitosiivouksesta arkisin klo 06-15. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tehtävässä edellytetään vähintään vuoden aikaisempaa työkokemusta ylläpitosiivouksesta, alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen taitoa ja vahvaa peruskuntoa. Toivomme, että olet vastuuntuntoinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi, edetä urallasi tai pätevöityä toimialasi ammattilaiseksi. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Ota askel kohti etenemistä ja hae meille töihin nyt.

Hakemuksen voit täyttää oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika tehtävään päättyy 26.1.2020 ja tehtävä alkaa sopivan tekijän löydyttyä.


 
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -