Siivooja, Four FM (Laitila)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Asiakkaamme Four FM on edullisia ja räätälöityjä siivous- ja kiinteistöpalveluita Pohjoismaiden alueella tarjoava yritys. Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla

SIIVOOJAA

kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen Laitilaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä huolellista ja tarkkaa työotetta sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä ja täysi-ikäisyyttä. Aiempi kokemus siivoustöistä sekä työturvakortti katsotaan tehtävässä eduksi. Arvostamme aitoa halua saada paikat kiiltämään!

Työtehtävät sisältävät niin toimisto- kuin teollisuussiivoustakin. Tarjoamme valittavalle henkilölle mukavan työn hyvässä porukassa sekä TES:n mukaisen palkan. Työsuhde voi olla joko kokoaikainen tai osa-aikainen tilanteestasi riippuen. Vuorot sijoittuvat arkipäiville.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi  mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 9-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267361
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Hietikko (tiia.hietikko (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4500
  • Sijainti: Laitila