(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Eurajoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Oletko puhdistuspalvelujen ammattilainen vailla uusia haasteita? Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Eurajoelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä vastaat sairaalaympäristön ylläpitosiivouksesta klo 6-14 välillä. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin kiertävän viikonlopputyövuorolistan mukaisesti. Työtunteja kertyy 7h päivässä ja 35h viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä työskentely edellyttää laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan perustutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä, mielellään sairaalaympäristöstä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tutustu ISS palveluihin työnantajana lisää tästä linkistä.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.11.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.