(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Espoon ja Helsingin alueille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Etsitkö joustavaa osa-aikatyötä? Meillä olisi sinulle työ tarjolla monipuolisella siivousalalla! Haemme nyt asiakkaallemme ajokortillista siivoojaa työskentelemään laajalti Espoossa eri alueilla sekä Helsingin keskustassa erityisesti koti- ja toimistosiivousten parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan joustavasti, mutta mieluiten mahdollisimman pian tammi-helmikuussa 2021.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa yksityiskotien siivoaminen perusteellisesti ohjeiden mukaan. Myös toimistosiivouksia kuuluu jonkin verran työhön. Kohteet voivat vaihdella kerrostaloasunnoista omakotitaloihin ja ne sijaitsevat Espoon ja Helsingin alueilla. Työtunteja on tarjolla noin 25h viikossa, eli työ on osa-aikaista. Jos työt sujuvat hyvin, niin työtunteja voidaan tarjota sinulle lisää ja voit napata tästä sinulle täysituntisen vakituisen työn!

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin mm. imurointia, lattioiden pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä kuten roskakorien tyhjentämistä. Työskentely tapahtuu arkisin noin klo 8-17 välillä joustavasti liukuen. Työtä tehdään vaihdellen toisinaan pareittain ja toisinaan yksin. 

Hakijalta toivomme:

Toivomme hakijalta jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, mutta asenne ja oppimishalukkuus ratkaisee. Hakijalla tulee olla B-ajokortti ja mieluiten auto. Auton omistaminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä saat tarvittaessa käyttöösi asiakasyrityksemme auton. Jos liikut omalla autolla, niin sinulle maksetaan mahdolliset pysäköintimaksut sekä kilometrikorvaukset kaikista matkoista eri kohteiden välillä. Koska töitä tehdään välillä myös tiimissä tai pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Toivomme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa. Odotamme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Ikkunanpesutaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa joustavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavat kohteet vaihtelevat. Saat työn aloittaessasi hyvän useamman päivän perehdytyksen työhösi, sekä asianmukaiset siivousvälineet ja -aineet käyttöösi.

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Me WorkPowerin tiimi olemme tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää. Palkka maksetaan sinulle meidän kautta työskennellessäsi 2 viikon välein! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa: 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp).

ellen.book@workpower.fi