(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, elintarviketeollisuus
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Onko itsenäinen ja tarkkuutta vaativa työ sinun juttusi?


Etsimme tiimiimme SIIVOOJIA elintarviketeollisuuden kohteisiin pääkaupunkiseudulle.


Työskentelet teollisuuskohteidemme tiloissa iltaisin ja öisin kello 16–05 välisenä aikana. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkena sekä lauantaina. Työsuhde on vakituinen ja osa- tai kokoaikainen, sen mukaan, kuinka voit työskennellä. Voit siis itse vaikuttaa työaikoihisi – kerro meille, mikä sopisi sinulle!


Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen tai englannin kielen taitoa sekä asiakaslähtöistä asennetta. Fyysisesti raskas ilta- ja yötyö on sinulle tuttua ja sinulla on silmää puhtaudelle. Kokemus alan töistä, työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja muut suoritetut kurssit katsotaan eduksesi. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä joustava asenne työntekoon. Kohteiden sijainneista ja työajoista johtuen oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Kiinnostuitko? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Hakuaikaa päättyy 28.2.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -