(Poistunut julkaisusta)

Siivooja elintarviketeollisuuden kohteeseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Hei sinä reipas siivooja, joka tykkäät liikkuvasta työstä ja etsit itsenäistä vakityötä - Tässä on tilaisuutesi! Haemme

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen elintarviketeollisuuden asiakkaalle Nokialle. Työskentelet asiakkaamme tuotantolaitoksen (jauhomyllyn) tiloissa siivouksessa. Osa työpäivästä vietetään myllyä siivoten, ja toinen osa kuluu porrassiivouksen parissa. Tehtäväsi on huolehtia puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtunteja viikossa kertyy 37,5 h ja työaikasi sijoittuvat pääosin päivävuoroon arkipäiville. Välillä vuoro voi olla myös lauantaisin.  

 

Luemme aiemman kokemuksen siivoustyöstä ehdottomasti eduksesi, mutta onnistumisen a ja o ovat reipas asenne työtä kohtaan ja halu tehdä laadukasta jälkeä ja halu oppia uutta. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä välttämätön.

 

Tarjoamme sinulle vakityön palkkoineen ja lisäksi mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme.

 

Kuulostaako hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. Korona-tilanteen vuoksi toteutamme haastattelut etänä videohaastattelutyökalun avulla. 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.