(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Coor
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019
Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Yrityksen tarjonta kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Yhtiössä työskentelee noin 8800 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 890 miljoonaa euroa.

Coorin toiminta laajenee Lappiin ja haemmekin asiakkaallemme palveluhenkisiä siivoojia Rovaniemelle. Siivoojana huolehdit Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ja Lapin ammattikorkeakoulun tilojen siisteydestä ja puhtaudesta yrityksen toimintatapojen mukaisesti. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia, ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-14. Tarjolla on myös osa-aikaisia työsuhteita, silloin työskentelet 3-6 h/päivä, ja työvuoroja on tarjolla myös viikonloppuisin.

Odotamme sinulta vähintään yhden vuoden siivoustyökokemusta ja siivousalan perustutkintoa. Jos sinulla ei ole siivousalan tutkintoa toivomme sinulta valmiutta suorittaa näyttötutkintoa yhdeksän kuukauden sisällä työn alkamisesta. Työntekijänä olet yhteistyötaitoinen, palveluhenkinen ja omatoiminen.

Tule mukaan aktiivisen tiimin jäseneksi! Näin pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostetaan työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.

Tee työhakemus mahdollisimman huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.