(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Aviapoliksen alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Etsimme nyt tiimityöskentelyyn kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Vantaalle Aviapoliksen aluuelle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tehtävässä vastaat Aviapoliksen alueella sijaitsevien asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta toimisto- ja lääkäriasemaympäristöissä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-20 välille. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja hallitset ennestään siivouskoneiden käytön. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä EA1. Tehtävään valitulle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. ISS Palvelu tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 2.6.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -