(Poistunut julkaisusta)

Siivooja autopartioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Pidätkö tiimityöskentelystä ja liikkuvasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme reippaita ja ahkeria OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA autopartiotiimiimme Lahden seudulle.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat parisi kanssa eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Lahdessa ja lähikunnissa. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin klo 12- 20 välillä, 4-6h/päivässä. Lisätunteja mahdollista saada viikonloppuisin aikaisessa aamuvuorossa alkaen klo 04. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen


Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus siivoustyöstä sekä alan koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä B-ajokorttia. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.12.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -