(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / aulapalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä tekijää tiimiimme Valkeakoskelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä vastaat teollisuuskohteen monipuolisesta työnkuvasta ja pääset työskentelemään sekä aulapalvelutehtävissä sekä siivouksen parissa. Työ sijoittuu tehtäväksi ma-su 6-18. Työsuhde on aluksi määräaikainen 2019 vuoden loppuun, jatko mahdollinen. Työtunteja tehtävässä kertyy 30-37,5 tuntia viikossa.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta vastaavasta työstä sekä aito halu asiakaspalveluun. Halu oppia on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työ vaatii tarkkuutta ja suomen kielen riittävää osaamista hygienia- ja työturvallisuuden sisäistämiseksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä ajokorttia. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi

ISS:llä saat kannustavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy  9.10.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.