(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ala-Temmekselle (osa- tai kokoaikainen)
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Etsimme nyt Ala-Temmekseen Liminkaan monipuolisiin tehtäviin
 
SIIVOOJAA 
   
Mitä tarjoamme sinulle 
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 20h/viikko ja työvuorot ovat arkisin kello 7-11. Jos etsit enemmän kokoaikaista työsuhdetta ja olet valmis kulkemaan omalla autolla Ouluun 11 jälkeen, voimme tarjota sinulle 37,5 viikkotuntia. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. 
 
Monipuolinen tehtävänkuvasi
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja. Osallistut aamupalan valmistukseen ja opastat nuoria asiakkaita arjen askareissa henkilökunnan kanssa. 
 
Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja hygieniapassi. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja lämmin persoona ja kanssasi on kiva tehdä töitä. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   
   
Kiinnostuitko?   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 29.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu p. 050 569 7769.