Siivooja äitiysloman sijaisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020
Haemme nyt reippaalla asenteella varustettua  SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Pirkkalaan!

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne!
ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

 

Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta palvelukotiympäristössä. Töitä tehdään arkisin  klo 6 - 15 välillä ja työpäivän pituus on 7,5 tuntia päivässä.  Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja aluksi  määräaikainen äitiysloman sijaisuus 30.9.2021 asti, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen.


Tähän tehtävään edellytämme alalle soveltuvan koulutuksen ja katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/iss-ammatit-siivooja.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 22.9.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne! ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ tyopaikat.iss.fi


- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot