(Poistunut julkaisusta)

Siivooja äitiysloman sijaisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Tykkäätkö pitää paikat järjestyksessä ja nautit siitä, kun näet työsi jäljen?

Haemme nyt kokoaikaista SIIVOOJAA äitiyslomansijaisuuteen myymäläkohteeseen.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi toimistoja, tehtaita ja myymälöitä. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan 4 - 7,5 h/ päivä, mutta työ alkaa yleisesti klo 6 aamulla. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Laitoshuoltajan tutkinto luetaan eduksi. Työ on 2-vuorotyötä ja 7,5h/päivä. Työ alkaa huhti-toukokuussa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 18.3.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.