(Poistunut julkaisusta)

Siivooja äitiysloman sijaisuuteen Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme nyt joustavaa ja vastuullista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Turkuun äitiysloman sijaisuuteen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siivouksesta uimahalliympäristössä. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin kolmessa vuorossa. Työvuorot sijoittuvat klo 6 – 00 välille. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 6 tuntia päivässä ja 30 tuntia viikossa. Työsuhde osa-aikainen ja määräaikainen 1.6.2021 asti, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen.


Tässä tehtävässä tarvitset aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja/tai soveltuvan alan koulutuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen siivouskoneiden käytöstä työtehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä hyvää suomen kielen taitoa. Uimahalliympäristössä toimimiseen tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan myös uimataitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 27.5.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään 20.7.2020 tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -