(Poistunut julkaisusta)

Siivooja äitiysloman sijaisuuteen Joensuuhun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt SIIVOOJAA äitiysloman sijaisuuteen tiimiimme Joensuuhun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta erilaisissa ympäristöissä, kuten toimisto-ja terveydenhuolto kohteissa. Työtä voi tehdä joko aamulla kello 4.45-10 tai vaihtoehtoisesti illalla kello 16.15 jälkeen arkisin, noin 20-30 tuntia viikkotasolla. Työ voidaan tehdä esimerkiksi tiistaista lauantaihin ja mahdollisuus on saada myös lisätunteja sairauslomatuurauksista ja keikkatöistä. Työ on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 31.12.2019 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Toivomme sinulla olevan siivousalan tutkinto ja jo hieman työkokemusta tehtävistä. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä ja vaihtuvat työkohteet eivät saa sinua hämmentymään. Olet joustava ja asiakaslähtöinen sekä pystyt kommunikoiman suomen kielellä asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme suoritetun työturvallisuuskortin sekä EA-koulutuksen. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja kokemusta älypuhelimen käytöstä, jotta voit selviytyä tehtävästä parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään kohteen vaatima turvallisuusselvitys.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -