(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Äänekoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA peruspesuihin tiimiimme Äänekoskelle. 

Työtehtäviisi kuuluu keikkaluontoiset peruspesut asiakaskohteissamme teollisuusympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja viikonloppuisin aamu- tai iltavuorossa klo 6-22 välillä. Keikkaluonteisuudesta huolimatta työtunteja on tarjolla reilusti.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta peruspesuista, vahauksista ja siivoustyössä käytettävien koneiden käytöstä. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä voimme perehdyttää sinut tehtävääsi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, reipasta asennetta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Viihdyt tehtävässä, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on tunnollinen sekä positiivinen asenne työntekoon. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.5.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -