(Poistunut julkaisusta)

Siivooja aamuvuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haemme aamuista iloitsevaa SIIVOOJAA tiimiimme Jyväskylän keskustaan.

Tehtävässä vastaat eri asiakaskohteissamme ylläpitosiivouksesta kahvila- ja myymäläympäristössä. Työtä tehdään arkiaamuisin klo 5.30-10.00 välille ja työtunteja kertyy 4,5 tuntia päivässä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Aikaisempi kokemus ja koulutus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta nämä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä suomen kielen taitoa. Toivomme, että olet kiinnostunut siivoojantehtävistä monipuolisessa ympäristössä, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -